Briocin Logo
Jacques Briochen novosti
Jacques Briocin proizvodi
Briochin maloprodaja
Mali priručnik
Briochin Facebook

Kviz

ZALIHE SU ISTEKLE!  
500 najbržih učesnika u kvizu dobilo je poklone na kućnu adresu!
Uživajte u kvalitetu!

Komentar

AUTORE SLEDEĆIH KOMENTARA USKORO ĆE POSETITI
ŽAK BRIOŠEN TIM ZA SREĐIVANJE I NEGOVANJE DOMA!
Višnja Glišić

Videla sam Vašu promociju 13.aprila u Lilly drogeriji kod Kalenić pijace. Promoterka je bila izuzetno fina u pristupu i objašnjenju. Čim sam čula da su proizvodi 100% prirodni, nije bilo više dileme o kupovini. Konačno sam naišla na neke proizvode za pranje i čišćenje koji ne oštećuju površine, ne guše dok se radi sa njima i blagi su prema koži. Volim univerzalna sredstva, koja se jednostavno primenjuju i upotrebljavaju. Takođe odvajam otpad i recikliram, tako da se trudim da koristim sve što ne narušava životnu sredinu. Cene su pristupačne, proizvodi raznovrsni - sve u svemu dobili ste novog kupca i obožavaoca!
Marija Maletić

Žak Briošen proizvode koje sam probala su Deterdžent za rublje sa marsejskim sapunom i omeksivač za veš sa lavandom. Oduševljena sam proizvodima! Deterdžent ima specifičan, prelep miris pravog prirodnog sapuna, koji mene podseća na more! Na rublju ostavlja blag i nenametljiv miris, odlično se ponaša pri pranju, a izuzetno je blag tako da iako imam osetljivu kožu od kada ga koristim o tome ne moram da razmišljam.
Sledeće otkriće posle deterdženta za veš je omekšivač sa lavandom. Miris me je potpuno osvojio, najlepši miris omekšivača ikad! Savršeno se slaže sa deterdžentom sa marsejskim sapunom, a vešu daje primetnu mekoću.
Obožavam ove proizvode jer su u do sada rutinski posao kao sto je pranje veša uneli malu radost i osmeh svaki put kada prostorijom prozuje mirisi mora i lavande.
Sonja Stojiljković

Najlepši je omekšivač za veš sa mirisom lavande, jer je nežan, opuštajuć i podseća me na rano detinjstvo, na kuću moje bake, koja nam je prala veš nekim lepim sapunom sličnog mirisa, svaki dan kada smo se vraćali prljavi iz igre. Nakon korišćenja ovog omekšivača, odeća je sveža i mirisna, odiše romantikom, zato se dopada i mom suprugu.
Snežana Srećković

Žak Briošen je pravo otkriće!!! Apsolutno sam oduševljena crnim sapunom. Prirodan je 100% a još i radi :) A pored toga moje kupatilo više nije zabranjena zona za moju malu bratanicu jer nema opasnosti u dodiru sa njim. Naravno, pet bambija i za sve ostale proizvode.
Nikola Mijailović

Dakle, nakon svega i svačega, tečni deterdžent za veš Jacques Briochin je van svake konkurencije što se tiče šarenog veša. Ima i drugih koji su dobri, ali mekoći, prozračnosti i osećaju čistoće veša opranog sa Briochin-om nijedan drugi deterdžent ne moze da pridje. Ovo se naročito vidi na farmerkama, majcama, posteljini... Izdvaja se i po tome što se koristi za sve vrste veša, od vune i svile do kuhinjskih krpa. Nakon što sam se uverio u kvalitet deterdženta i omekšivača za veš, kompletno sam prešao na proizvode ove kuće sto se kućne hemije tiče. Kuća blista a nema onih veštačkih mirisa koji mogu biti opori. Sve pohvale.
Dragan Mihajlović

Ne treba trošiti reči o nečemu što traje više od 100 godina!!!!! 100 godina!!! 100 godina stara receptura,100% prirodno, 100% univerzalno, 100% višenamenski, 100% bezbedno, 100% POTREBNO SVAKOM DOMACINSTVU uz to 100% provereno tokom 100 godina!!! sve vrednosti u životu oličavaju se u trajanju... ovi proizvodi to potvrdjuju 100%.
Tatjana Petrović

Nedavno sam kupila vaš deterdžent za pranje veša sa marsejskim sapunom. PREZADOVOLJNA SAM. Odlično pere i nemam potrebu za duplim ispiranjem veša, što sam ranije radila, obzirom da imam problem sa kožom.
Pri izboru proizvoda meni je jako važan miris, agresivni me odbijiaju. Ovaj deterdžent miriše na ČISTO i ZDRAVO.
U mom kupatlu se sada umesto:
- kante od 6 kg za deterdžent za beli veš
- boce od 3 lit. za deterdžent za obojeni veš
- boce od 2 lit. za deterdžent za osetljivi veš
nalazi samo JEDNA boca od 3 lit.vašeg deterdženta. Važno je napomenuti da je za toliko lakša i moja kanta za đubre, moj račun za struju, i bar za mrvicu moja reka Sava.

Srdačan pozdrav
Novaković Radmila

Poštovani,
Jacques mi je pomogao da od stare majce napravim novu - velika fleka koja je kvarila utisak je nestala pošto sam majcu potopila u vodu sa tcs-om (tečni crni sapun kako ga u mojoj kući zovemo ;))
Ljiljana Radisavljević

Veliki pozdrav od jedne verne korisnice nekoliko proizvoda ovog brenda.
Dakle, jednom rečju, s a v r š e n i!!
Deterdžent za pranje veša na bazi marsejskog ili crnog sapuna - odlično pere obojeni veš, finog mirisa, veoma izdašan (dovoljna je minimalna preporučena količina), Odmasćivanje ringli i rerne je postalo igra! Ribanje kupatila i kamenac su postali usputne obaveze. Ogledala, stakla i sve druge površine čiste se temeljno, brzo i lako,..
Trebalo bi mi mnogo više vremena da detaljno opišem i prenesem svoje zadovoljstvo korisćenjem ovih fantastičnih proizvoda. Ali, ne neću. Reći ću autoritativno - probajte i nikada vise nećete pogledati šarene štandove sa drugim proizvodima.
Potpisujem.

S poštovanjem
Ljiljana Radisavljević
Dragana Madić

Godinama pokušavam da pronadjem sredstvo za čišćenje drveta na kuhinjskim delovima, ali sitne tačkice od masnih isparenja ništa nije moglo da uništi do Žak Briošen spreja sa crnim sapunom. A znam da u njemu nema otrovnih i opasnih supstanci,jer ipak, kuhinja je mesto gde se priprema hrana. Žao mi je što ranije nisam probala ove proizvode. Takodje, pasta je odlična i hvala.