Sustainability

reciklaza

Održivi razvoj i društvena odgovornostEco logo
NAŠI CILJEVI

Želimo da imamo pozitivnu ulogu u našoj zajednici, počevši sa dostavljanjem proizvoda koje naši kupci žele, poslujući na održivi način. To uspevamo sarađujući sa vodećim dobavljačima na tržištu koji su posvećeni održivom razvoju i inovaciji.

Energotrade je uložio u smanjenje energetskog otiska tako što je uveo vozni park laganih transportnih vozila i moderni CRM sistem u svoje dobavljačke i distribucione mreže – što omogućuje da našim klijentima isporučimo proizvode na vreme , bez nepotrebnog utroška goriva, ambalaže i drugih resursa.

Započeli smo saradnju sa vodećim francuskim proizvođačem prirodnih sredstava za čišćenje u domaćinstvu – Harris-Briochin SAS, obezbedivši ekskluzivna distribuciona prava za jugoistočnu Evropu za njihov ekološki, tradicionalan i prirodan program sredstava za negu domaćinstva Jaques Briochin (Žak Briošen). Njihovi proizvodi vode u toj oblasti u smislu prirodnog sadržaja (bazirani na crnom sapunu i marsejskom sapunu), daleko su zdraviji i bezbedniji za okolinu od konkurentnih hemijskih agenata za čišćenje i pakovani su u 100% recikliranoj i reciklirajućoj ambalaži.

Podržavamo i praktikujemo Društveno odgovorno poslovanje, i pridružujemo se firmama koje prave istinsku razliku u određenim oblastima, kao što su: